Deze website en het domein 'theatermaasenwaal.nl' wordt gebruikt door Stichting Musicalproductie Maas & Waal (verder de stichting genaamd) om kaarten voor hun voorstellingen te verkopen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze Algemene voorwaarden. Bij elke bestelling dient u deze dan ook te accepteren. De contactgegevens van de stichting zijn onderaan de website vermeld.

Service fee
De Service fee is een vergoeding voor de betalings- en administratiekosten die betaald wordt per bestelling. De Service fee kan tijdens de aankoop voor elke bestelling apart in rekening gebracht worden. Als dat het geval is, is de hoogte van de Service fee apart zichtbaar tijdens de aankoop. Indien de Service fee bij de aankoop van de tickets niet vermeld is, geldt een Service fee van 1 euro per bestelling. 

Herroepingsrecht en Annuleringen
Na aanschaf en betaling van tickets voor één of meerdere voorstellingen heeft u tot één uur voor aanvang van de voorstelling het recht om de tickets te annuleren of uw aankoop te herroepen. U kunt de annulering/herroeping doorgeven per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Restitutie
De hoogte van het terug te betalen bedrag in geval van Annulering en/of Herroeping hangt af van de termijn waarop de aanvraag hiertoe door de stichting per mail ontvangen wordt. De ontvangsdatum en -tijdstip van de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is hiervoor bepalend.

 

Appeltern, januari 2023